torstai 29. lokakuuta 2009

Tarkennuksia, tarkennuksia :)

Eli pari asiaa on tullut esiin tässä ennen ringin alkua.

Ensikertalaisille sen verran, että teidän SLY:nne ei ole se henkilö jolle te lähetätte postia, ei missään nimessä, eihän siinä olisi tolkkua. Kun jaan "pareja" niin jaan parin aina SLY:lle, systeemi menee esim. näin: Ykkönen lähettää kakkoselle, kakkonen kolmoselle, kolmonen neloselle, nelonen ykköselle. Tietenkin olette sekalaisessa järjestyksessä numeroinenne, että ihan noin helppoa sen sly:n selvittäminen ei ole. :)

Ja sitten tämä kuittausasia: Tarkistakaa myös bloginne, moni SLY jättää blogiin kommentin, jossa kuittaa tietojen tulleen perille. Otetaan myös huomioon esim. sähköpostien tökkimiset, muistan kun käytin sähköpostina hotmailia, niin tietyistä osoitteista posti ei tullut perille lainkaan. :) Eli huolestutaan ja pahoitetaan mieli vasta sitten jos SLY ei reagoi emon peräänkyselyyn, eikös vain?

Niin ja muistakaa sellainenkin asia että käyn iltakoulua, joten vastaan sähköposteihin varmimmin aamulla, eli jos pistätte iltapäivällä/illalla postia niin vastaus tulee todennäköisesti vasta seuraavana aamuna näin viikolla ainakin.

Eiköhän tässä ollut kaikki. Laitan tähän alle Extramuistamis -osion, johon voi kommentilla ilmoittaa, mikäli on saanut ns. ylimääräistä postia sly:ltä. En ala esim. postikortteja erikseen julkaisemaan, vaan kiitokset laitetaan sitten sinne kommentteihin, mikäli haluaa sly:tä kiittää. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti