maanantai 26. lokakuuta 2009

No Niin :)

Painetaan tuo edellinen asia pois tästä häiritsemästä ja ilmoitetaan, että nyt on vihdoin jokaisella se oman muistettavan kyselylomake sähköpostissaan. :) Eli mitä teette seuraavaksi, on että ilmoitatte sille omalle muistettavallenne saaneenne tiedot. Tämä tietenkin tehdään anonyymisti, itseään paljastamatta.

Jos joku ei kuule Salaisesta ystävästään keskiviikko -iltaan mennessä, niin pitäkää postia mulle niin aletaan selvittämään. :)

Jos mitään ei tule niin aloitetaan rinki normaalisti 1.11.2009 hyvillä mielin!

Ai niin, teitä on 77 osallistujaa mukana, IHANAA! Kiva olla emona näin suurelle joukolle. :D

4 kommenttia:

  1. Hitsi ku missasin tän ysin nyt :( .. Varmaan kk käynyt katsomassa että missä olis linkki uuteen sly:hyn ja sit ku oli parin viikon tauko niin tämä oli jo ollut ja mennyt. Mälsää :(

    VastaaPoista
  2. Yks kysymys muuten, mites tuo joulunajan postitus? Kun joulupaketithan pitää kai laittaa paria viikkoa ennen aattoa että ehtii perille, niin onks näissä sama?? Eli ehtiikö aatoks, jos laittaa 21.päivä?

    VastaaPoista
  3. Mmh, jos on 77 osallistujaa niin eikö yksi jää parittomaksi? :o

    VastaaPoista
  4. Mietin vain: Meillähän ei ole varsinaisia "pareja" vaikka niin kutsutaankin, eli siis kaksi ihmistä ei lähetä toisilleen, vaan ihan randomissa järjestyksessä.. Pari on vain niin helppo mieltää että siksi se tulee teksteihin väkisinkin :D Eli nou paniikki, kaikille on kaveri.

    Kardemamma, hyvä huomio, kiitos! Mulla on ollut tosi hektistä joten en ole edes huomannut katsoa :D Hoidetaampa asia saman tien.

    VastaaPoista