keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Tilannepäivitys

Heipä hei!

Kaikki paketit yhtä lukuunottamatta on raportoitu minulle lähteneeksi. Ja tämän yhden kohdalla olen lähettänyt sähköpostia jossa tiedustelen asiaa.

Vastaanotto raportteja sen sijaan puuttuu melko paljon, joten asioiden varmistamiseksi: Jos pakettisi on tullut, mutta en ole sitä päivittänyt saapuneiden pakettien listaan, laita minulle raportti, koska silloin en ole sähköpostia asiasta saanut. Muistakaa raporttiin mukaan ne linkit postaukseen!

Jonkin verran on tullut kyselyitä, että missä se oma paketti viipyy tai miksi muistettava ei ole raportoinut saaneensa paketin. Pyydän nyt hieman kärsivällisyyttä kaikilta osapuolilta, katsotaan vastaanottorapottien kohdalla asiaa pari päivää, aina ei posti toimi huippunopeasti ja paljon on ollut mm. flunssaa liikkeellä, ettei niitä paketteja ole päästy hakemaan postista. Varmasti jokaikinen osallistuja on kiitollinen omasta paketistaan.

Hieman tahdon kyllä napauttaa siitä, että osalla porukasta paketit lähti myöhässä liikenteeseen. JOS tulee sellainen tilanne, että et esim. nyt jylläävien flunssaepidemioiden takia pääse pakettia ajoissa viemään, niin laita siitä sähköpostia viimeistään paketin viimeisenä lähetyspäivänä, ja ole jollakin tapaa yhteydessä myös muistettavaasi, ja kerro hänelle tilanteesta. Näin säästytään pahalta mieleltä!

Ja hei, lukekaa niitä sääntöjä tarkasti, muutama ihminen on jo turhaan hötkyillyt kun säännöt on luettu vain osittain.

Loppuraportissa ensi viikonloppuna sitten kuukauden kiemuroista yms enemmän, tämä nyt oli tällainen tilannerapotointi, koska kysymyksiä on tullut jonkin verran.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti