keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Kuvanlisäys ei toimi

Nyt en kertakaikkiaan tiedä mikä on juuri tämän blogin kohdalla homman nimi, mutta kuvanlisäys ei kertakaikkiaan toimi, olen taas n. tunnin ajan yrittänyt saada kuvia esille mutta ei voi mitään.

Eli nyt täytyy tehdä niin, että älkää lähettäkö kuvia, vaan jos teillä ei ole blogia, kuvailkaa paketti mahdollisimman tarkasti kiitoksien yhteydessä.

Harmillista tämmöinen, varsinkin kun tosiaan oma blogini toimii tässäkin asiassa täydellisesti, niin nyt olen kieltämättä vähän öö. Mutta viisastutaan, ja laitetaan kymppikierroksen blogi sitten johonkin muualle, varmuuden vuoksi. =)

3 kommenttia:

 1. Mitenkäs onnistuisi, jos lisäisit pakettien kuvat photobukettiin (esim vaikka) ja laittaisit tänne vaan linkit, niin jokainen pääsee sieltä katsomaan sitten? :)

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Muuten kyllä onnistuisi, mutta mulla menee jo nyt n. 2h/päivä pelkästään tähän sly -hommaan, joten ymmärtänet että yritän pitää homman mahdollisimman simppelinä. Mutta mikäänhän ei estä osallistujaa laittamasta kuvaa tuollaiseen galleriaan ja laittamaan minulle linkkiä siitä. =) Tähän en voi tietenkään ketään vaatia koska sly ei varmasti ole kenenkään ajankäyttölistalla siellä kärkipäässä :)

  VastaaPoista
 3. Niin totta tosiaan. Enhän mä nyt tollasta tullut ajatelleeksi :D
  Hatunnosto kyllä sulle, kun meitä jaksat kaitsia, itsellä ei ehkä hermot kestäisi emoilla :)

  VastaaPoista