maanantai 2. marraskuuta 2009

SLY9 alkaa!

Olisin voinut kirjoittaa tämän jo eilen, mutta ajattelin ajoittaa ensimmäiseen arkipäivään :) Eli rinki on nyt virallisesti lähtenyt käyntiin, toivottavasti teillä on paljon ilahduttamismieltä mukana ja tietenkin odotatte innoissanne myös omia pakettejanne =) Oikein hauskaa rinkiä kaikille!

9 kommenttia:

 1. tuossa ylhäällä lukee salainen lievontaystävä :D

  VastaaPoista
 2. Ihan tällainen sivukommentti tai oikeastaan kysymys, olin mukana yhdessä aikaisemmista sly-ringeistä ja viedessäni pakettia postiin postisetä ihmetteli lähettäjä-kohtaan kirjoitettuja tietoja, ne kun eivät tietenkään olleet omani vaan ringin emon.
  Sanoin vain lähettäväni paketin tutun puolesta. Onko muille tullut samanlaisia ihmettelyjä vastaan?

  VastaaPoista
 3. Niin ja jäi lisäämättä että mukavaa rinkiä kaikille, itse olen ollut kovin kiinni leivontafoorumin kehittämisessä, mutta mieleni halajaisi taas myös sly-rinkeilemään, ehkä ensi rinkiin ehtisin taas mukaan! :)

  VastaaPoista
 4. Odotan innolla jo omaa pakettiani! ;)
  Omaani keksin pari päivää sitten idean ja eiköhän se kohta lähdekkin postiin!

  VastaaPoista
 5. Tanja,

  kyllä meidän asiamiespostissa asiaa kanssa ihmeteltiin, mutta selitin salaisuuden :)

  VastaaPoista
 6. Tässä alkaa olla jo paketti lähettämistä vaille valmis:) Tosi kivaa suunnitella tätä teemaa:)

  VastaaPoista
 7. Meidän asiamiespostissa virkailija innostui kovasti jutusta ja alkoi miettiä, että josko hänkin lähtisi joskus mukaan tälläiseen juttuun!

  VastaaPoista
 8. Minä olen osallistunut kaikkiin rinkeihin (kahdessa emona, muissa osallistujana) ja koskaan ei kukaan ole kysellyt lähettäjän tietojen perään. Mutta kuten todettu voisi paketin lähettää hyvinkin ystävän/tutun puolesta.

  VastaaPoista
 9. Kaipa tuo "väärän" lähettäjätiedon ihmettely on yleisempää pienemmillä paikkakunnilla, joissa mahdollisesti jo tunnetaan henkilö kuka on oikeasti sitä pakettia lähettämässä.

  VastaaPoista